Coneix al nostre equip


El nostre major objectiu és preservar i millorar la qualitat de vida de la teva mascota mentre sentiu un tracte proper i de confiança.

Entenem les necessitats de la teva mascota i creiem que una bona relació entre el client i el nostre equip és vital per l’èxit de qualsevol dels tractaments i recuperació de la teva mascota.

Tots i cadascun dels nostres especialistes esta degudament qualificat i la seva passió es vetllar per la salut del teu petit company. Estem orgullosos del nostre equip, sempre pendent de proporcionar-te el millor servei.


Marcelo Cabrera

Soc d’Argentina i em vaig llicenciar a la Universitat de Córdoba, Argentina 1999.

Vaig passar els meus primers anys treballant a diferents llocs d’Amèrica Llatina per després traslladar-me al Regne Unit. Allà vaig treballar durant dos anys incorporant noves experiències a les meves habilitats, sempre gaudint d’estar en contacte amb els animals.

L’any 2007 vaig decidir mudar-me a Barcelona i vaig exercir com a veterinari responsable a la Protectora d’animals de Mataró entre 2007 i 2014.

L’any 2008 vaig completar un Màster en Etologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La meva amplia experiència professional i quirúrgica tenen una especial dedicació en la traumatologia i l’ortopèdia, ja que son dos camps que m’apassionen.

Posseeix formació d'auxiliar veterinari i tècnic de laboratori, ha treballat en diferents hospitals veterinari i serveis d'urgències del Maresme.

Té una àmplia experiència en el maneig de pacients crítics i cures intensives.

S'ha incorporat progressivament a la clínica des del 2014 i actualment s'exerceix de manera exclusiva.

Els seus Hobbies són el senderisme i l'escalada.

 

Gloria Mora

Geraldine Devere

PROXIMAMENT

És una de les sòcies fundadores de la clínica.

Buscant com a objectiu crear un centre a Dosrius on trobéssim cobertes totes les necessitats que un animal pot necessitar per a la correcta atenció.

És responsable de la gestió de la Protectora d'Animals de Dosrius.

Activista i defensora dels drets dels animals.

 

Amalia Gutierrez

Carolina Toda

Sòcia fundadora, responsable de la gestió econòmica de la
clínica, s'exerceix en la recepció i atenció al públic.

Originària de la ciutat de Barcelona, estudia la carrera de Veterinària a la Universitat Autonama de Barcelona acabant els seus estudis en l'any 2002.

 Té una afinitat cap als cavalls per la qual cosa es va dedicar a ells fins a l'any 2014, quan va començar a dedicar més temps a la clinca de Petits Animals.

 Esta acabant de realitzar els exàmens del Postgrau de medicina interna i cirurgia de petits animals de la UAB. S'incorpora a New Vet en l'any 2018 realitzant urgències, visites i cirurgies rutinàries.

 

Laura Mata