Les nostres instal·lacions


Benvinguts

Totes ideades tenint en compte factors tan importants com donar una atenció especialitzada i garantir el benestar de la teva mascota.

Les nostres modernes instal·lacions transmeten tranquil·litat i seguretat a part de comptar amb instrumental avantguardista.

Disposem de tot el necessari per a que no tinguis que buscar ajuda a algun altre lloc.

La nostra consulta

Amb l’objectiu de poder donar una atenció específica i minuciosa, les nostres consultes son modernes i estan perfectament equipades.

Perquè sabem que el teu desig és que solucionem qualsevol problema que la teva mascota pugui tenir de manera ràpida i indolora.

Les nostres consultes son polivalents i contenen tot el material necessari pel diagnòstic i tractament del teu company o la teva companya.

Diagnòstic per imatge

Amb la finalitat de proporcionar un servei precís i complet disposem d’equips de diagnòstic per imatge d’alta gama.

D’aquesta manera, la teva mascota no haurà d‘esser referida a altres centres per poder saber què li passa.

Sense perdre ni un minut, es podran prendre les decisions adequades i el nostre equip sabrà perfectament com reaccionar.

Àrea quirúrgica

Quan la cirurgia és necessària, tots volem que les nostres mascotes pateixin el menys possible.

Per aquesta raó, la nostra àrea quirúrgica està equipada amb tecnologia puntera, proporcionant seguretat en les anestesies i precisió en els procediments necessaris per a que el teu millor amic o la teva millor amiga tingui una fàcil recuperació.

Laboratori

A New Vet ens prenem la investigació d’una manera molt seriosa i, a més, sabem que pot esser molt frustrant no saber què li passa a la teva mascota.

Per això el laboratori del nostre centre compta amb un avançat ventall de mitjans tècnics.

Així podem dur a terme una gran varietat d’exàmens que podrien esser necessaris per a que el tractament de la teva mascota sigui el més adequat.

Ara que ja ens coneixem